theheartofeverything

Alla inlägg den 9 mars 2014

Av Erika - 9 mars 2014 22:44

Kanske dags att spontanblogga lite mer, bara skriva det man känner och tänker och vad som hänt under dagen. Fatta mig kort. Går det ens?? Kan Erika fatta sig kort?? Bra fråga.


Helgen har varit toppen, en riktig festhelg. Bakis två dagar i rad och helt enkelt dåligt med sömn. Fredagen spenderades med lite efter sim vin på Danilo innan det bar av på fina Julias fölsedagsfest. Trevligt, men jag vart lite provocerad av Chrilles envisa påståenda att ordet biggarå var hittepå. Lördagen blev det att åka ut till Nol, har nog aldrig spenderat längre än 15 minuter där innan. Men nu blir det ändring på det. Therese, Olle och Ebba har nämligen flyttat dit. Mkt fint hus och trevligt sällskap med lite mellokoll, ingen låt som stack ut, Sanna var väl bäst i startfältet men ingen låti startfältet som föll mig i smaken. 


Helgen avslutades med lite fortsatt 30års firande för min del. Jag hade bjudit hem några fina vänner på vin och spelkväll!! Fint och kul. Blandannat spealde vi ett nytt spel som jag fick av Megan och Christoffet, 7 Wonders. Det var riktigt kul. Och så hann vi med en runda Roborally också. Fint ska det va :).

Ovido - Quiz & Flashcards