theheartofeverything

Alla inlägg den 14 juni 2012

Av Erika - 14 juni 2012 21:58

Vart tog sommaren vägen? Vi hade en helt underbar vecka i maj, varmt och gott var det, men nu är det kallt och molnigt mest hela tiden.


För mig som har blivit väldigt bekväm med att bara behöva röra mig ute vid fint väder de senaste 7 åren har fått lära om mig att gilla att vara ute i regn och blåst. Får se hur det känns när det är -5 i vinter och blött och regnigt, speciellt då det i Göteborg är på ett annat sätt än i Karlstad. Orsaken till detta omlärandet är att jag börjat spela fotboll igen, efter 7 år utan. Vet inte hur jag tänkte då när det lite bara så där tog slut i samband med att jag flyttade till Göteborg, speciellt då kärleken för bollen är kvar än idag. Denna gång har målvaktshandskarna åkt på igen, IK Virgo som jag börjat spela med, skrev på i söndags 1 timma innan matchstart, är i målvaktsbehov då båda deras målvakter är skadade. Så det fick bli så. Får se om det fortsätter så eller om jag vill köra på som backbulldozer med ganska schysst tillslag igen. Krävs dock mycket träning och tajming för att behärska båda rollerna, speciellt målvaktsrollen. Vilket jag efter i princip bara 3 träningar fick erfara på matchen. Fick hämta 4 bollar i nätet bakom mig. inget inför matchen var optimalt, en skada i högerbenet som gjorde mina utrusningar långsamma, och även rörelse i sidled åt höger var ett problem. Regnet gjorde bollarna svåra att greppa och tappade en boll i mål pågrund av det. Var väl ytterligare 1 boll jag kände att jag kanske kunde agerat lite annorlunda på. Men gjort är gjort och jag hade som sagt tränat 3 gånger, så jag är nöjd med debuten! Och hoppas på en bättring i laget överlag till nästa match. Men det var kul och ser framemot nästa match och nästa träning bara mitt ben vill bli bättre.

På ben fronten känns det dock bättre, hade 2 dagar utan smärta innan matchen men fick ont igen i samband med matchen och dagen efter. Men nu har jag varit smärtfri i 3 dagar och har kunnat träna utan smärta, spinning och vattengympa. Så helgen blir det nog en längre promenad för att känna på det. Det var ju det som sjukgymnasten sa, löpförbud tills jag kan promenerar en längre sträcka utan att få ont. Men hoppas det ska vara i princip bra snart, hoppade ju och studsade idag på vattengympan utan smärta så borde snart kunna löpträna lite. 


Ett år utan sommar hoppas jag verkligen inte på, den kan ju vara helt fantastisk när den visar sig från sin bästa sida. Men jag hoppas verkligen på ett år utan sommar fast på ett annat sätt.

Den 6 juli och den 14 juli får jag den äran att se Kent, det bästa svenska bandet alla tider, och "ett år utan sommar" var ett bonusspår som inte fick vara med på nya skivan. Men det är nog favoriten över alla låtar på nya skivan. kent brukar ibland spela lite udda B-spår så varför inte denna gången också!!

Ska bli så kul, så kul. Och på Putte i Parken festivalen får jag möjligheten att se Seether, ett sydafrikanskt band jag började lyssna på våren 2005. Riktigt bra och ska bli så kul att se dem oxå. Hoppas solen i Karlstad visar sig på bästa festival humör, vilket innebär sol men inte för gassande. Ska bli mysigt med nästan 1 veckas häng i hemstaden. Sommarens planerade aktiviteter börjar ta form. Hoppas bara jag slipper denna uppsats snart. 


En sommar med fotboll blir det också, nu med EM som spelas. Heja Tyskland!! Det blir en till stjärna till er. Heja Sverige, tar ni er till kvartsfinal kan allt hända!!! Nästa onsdag blir det nog till att se damlandslaget på Gamla Ullevi försöka ta revansch på Japan. Senare i sommar dyker även ett OS upp där damlandslaget ska försöka ta medalj. Så fullt ös medvetslös!!

Ovido - Quiz & Flashcards