theheartofeverything

Alla inlägg den 5 juni 2012

Av Erika - 5 juni 2012 22:27

För er som inte vet vad en fibula är, så är det ett ledfäste där ledbandet i knät fäster nedanför knät. Jag har lyckats stuka till detta lilla fäste och har nu ont och löpförbud. På första fotbollsträningen tillbaka, för 1.5 vecka sen, lyckades jag trampa lite tungt 2 gånger med höger foten. Det högg till direkt och kändes väldigt stumt. Är nog där det hände, efter det så började jag få ont, men fortsatte att träna. Dock i måndags så insåg jag mina begränsningar, speciellt då jag verkligen haft ont i princip hela tiden, även emellan träningspassen. Jag tog mig dock runt blodomloppet. Ett kul lopp, ur den synpunkten att bansträckningen är roligare än vårrusets. 


Jag var hos sjukgymnasten idag, tur med lite kontakter så jag fick tid direkt. Inte så att jag gick före någon i kön, men att jag fick tag på en tid som någon annan bokat av igår under kvällen. Trevlig tjej med mycket kunskap. Kände mig lugn, gör iofs alltid det i läkare, tandläkare och liknande yrkesgruppers sällskap. Ingen ide att skrämma upp sig. Mitt huvud är tillräckligt bra på det i andra fall .  

Dock blir det en DNS för stadsloppet, det som jag sett fram emot så länge. Men kommer försöka igen nästa år.

Jag har inte varit skadad så där innan då jag varit tvungen att stå över något. Någon fotbollsmatch har jag kanske missat men inte mer än så. Haft väldigt tur måste jag säga, hoppas den håller i sig när jag är tillbaka. Starkare än någonsin!

Ovido - Quiz & Flashcards